Rezervirajte sastanak

O nama

ElektromobilnostMi smo neovisni planer sustava za Poduzetnike i Kućanstva.

Kontinuirani, osobni kontakt s našim klijentima posebno nam je važan jer jedino tako možemo optimalno ispuniti sve zahtjeve projekta “fotonaponski sustav”.

Kod nas možete očekivati vrhunsku uslugu uključujući individualno savjetovanje. Od prve ideje i planiranja do profesionalne montaže i podrške nakon puštanja u pogon, motivirani tim je na vašoj strani savjetima i djelovanjem.

Jamčimo vam korištenje najnovije tehnologije. Također, ukoliko ste zainteresirani nudimo  odgovarajuću pohranu energije, kao i pravovremenu obradu vaše narudžbe. Visoki standardi kvalitete te transparentne i poštene cijene za nas su također nešto što se podrazumijeva.

Razgovarajte s nama o svom projektu sada!

RješenjaVisoki troškovi električne energije?

Želite li napokon postati manje ovisni o opskrbljivačima električnom energijom i pritom dati svoj doprinos zaštiti okoliša?

Ako je tako, vi ste poput mnogih ljudi koji traže alternativne izvore napajanja – i stoga se obratite našem timu! FLOTA ENRGY ima rješenje: Jednostavno proizvedite vlastitu električnu energiju na ekološki prihvatljiv i ekonomičan način pomoću fotonaponske elektrane!

Fokus na vamaFokus na vama

O našoj tvrtki za fotonaponske elektraneKod nas je fokus na kupcu

Podržavamo tvrtke i kućanstava cjelovitom uslugom koja uključuje cjelokupni tehnički i pravni razvoj, planiranje, izgradnju, montažu, održavanje i popravak fotonaponskih sustava. Uglavnom, uvijek biramo optimalan model rada. Savjeti o financiranju i programima podrške također su dio naše sveobuhvatne bezbrižne usluge.

Neovisni smo operater vlastitih solarnih elektrana . Naša moderna, iskusna tvrtka stoji Vam na raspolaganju kao projektant sustava za održivu opskrbu energijom. Također,možemo planirati sve  sustave opskrbe i proizvodnje električne energije sukladno vaši potrebama i željama.

Naša misija

Alternativni izvoriOmogućiti svima zainteresiranim ljudima i energetski prijelaz i na taj način osigurati budućnost!

Ciljeve zaštite okoliša možemo postići samo ako svatko odradi svoj dio posla. Iz tog razloga planiramo i montiramo fotonaponske sustave za  kućanstva i tvrtke kao da su naši vlastiti sustavi. 

Zbog svega ne prihvaćamo nikakve kompromise u kvaliteti komponenti i izradi. Bez obzira radi li se o malom fotonaponskom sustavu za obiteljsku kuću ili velikom sustavu na velikom industrijskom kompleksu. Čista energija sunca: svaki dan naš tim radi na budućnosti ekološki prihvatljive proizvodnje energije. I što je najbolje – sunce ne šalje ni nama ni vama fakturu.

PartneriNapredna tehnološka rješenja