Rezervirajte sastanak
solarni-punjac-vozila

Električni punjači za vozila

Nudimo sve vrste elektro punjača sa ili bez fiksnog kabela za punjenje.

WALLBOX-ovi za tvrtke i kućanstva!
Vozite ekološki prihvatljivo i neovisno o rastućim cijenama goriva.

Sve više i više ljudi prelazi na električnu mobilnost jer žele otvoriti novi put kada je u pitanju kretanje.
Iskoristite ekonomske i ekološke prednosti električnih vozila koje vam mi nudimo!

Nudimo vam cijelokupni paket VOZILO +ENERGIJA prvi na tržištu. Zanima vas? Naš TIM će vam vrlo rado
pojasniti sve.

Vaš projekt provodimo iskusno i kompetentno. Durdov Erneuerbare Energien GmbH i FLOTA ENERGY doo podržavaju vas u planiranju i ugradnji modernih vlastitih punionica.

Ekonomična punionica može se postaviti na parkirna mjesta bilo da su privatana ili u vlasništvu tvrtke.

Električni automobili, E-bicikli, električni skuteri i hibridni automobili, kao ekološki prihvatljive alternative, mogu se na ovaj način napuniti gorivom/el.energijom brzo i sigurno.

Prednosti naših električnih punionica vozila
Ako koristite električna vozila u kombinaciji s vlastitim mogućnostima punjenja, odlučujete se za ekološki prihvatljivu pogonsku tehnologiju. Također uživate u poreznim olakšicama i možete jeftino puniti svoj automobil na vlastitom napajanju iz vlastite solarne elektrane.Pune se vlastitom električnom energijom i značajno pridonosi zaštiti klime, jer se emitira znatno manje CO₂ nego kod konvencionalnih goriva. Na taj način osiguravate svoj ZELENI CERTIFIKAT.

Električna vozila postaju sve atraktivnija zahvaljujući državnim subvencijama i poreznim olakšicama. Kao dopuna fotonaponskom sustavu isplativa je i punionica jer dodatno pojeftinjuje elektromobilnost.

Mi vam nudimo sve vrste elektro punjača sa ili bez fiksnog kabela za punjenje, bilo da su AC ili DC s različitim kapacitetom punjenja sukladno vašim potrebama.

Tkođer našim el.punjačima moguće je vrijeme punjenja koje je potrebno vozilu za maksimalni domet.
Procesi punjenja mogu se praktično kontrolirati i procijeniti putem aplikacije i na mreži. Aplikacije razvijamo kao posebno prilagođena rješenja za svakog individualno ukoliko postoji potreba.

ElektromobilnostWALLBOX-ovi za tvrtke i kućanstva!

Kupli ste električno VOZILO?
Prijeđite na ekološki prihvatljivo napajanje sada!

Želite sami proizvoditi električnu energiju?
Onda je fotonaponski sustav pravi izbor!

Nudimo vam cijelokupni paket VOZILO + ENERGIJA prvi na tržištu.

Zanima vas?
Naš TIM će vam vrlo rado pojasniti sve.

Vaš projekt provodimo iskusno i kompetentno. FLOTA ENERGY doo podržava vas u planiranju i ugradnji modernih vlastitih punionica. Ekonomična punionica može se postaviti na parkirna mjesta bilo da su privatana ili u vlasništvu tvrtke.

zelenazelena

Ekološki prihvatljivo Osigurajte svoj zeleni certifikat

Ako koristite električna vozila u kombinaciji s vlastitim mogućnostima punjenja, odlučujete se za ekološki prihvatljivu pogonsku tehnologiju. 

Također uživate u poreznim olakšicama i možete jeftino puniti svoj automobil na vlastitom napajanju iz vlastite solarne elektrane. Pune se vlastitom električnom energijom i značajno pridonosi zaštiti klime, jer se emitira znatno manje CO₂ nego kod konvencionalnih goriva. Na taj način osiguravate svoj ZELENI CERTIFIKAT.

energijaenergija

ElektromobilnostPrednosti naših električnih punionica vozila

Električna vozila postaju sve atraktivnija zahvaljujući državnim subvencijama i poreznim olakšicama. Kao dopuna fotonaponskom sustavu isplativa je i punionica jer dodatno pojeftinjuje elektromobilnost.

Mi vam nudimo sve vrste elektro punjača sa ili bez fiksnog kabela za punjenje, bilo da su AC ili DC s različitim kapacitetom punjenja sukladno vašim potrebama. Također našim el.punjačima moguće je vrijeme punjenja koje je potrebno vozilu za maksimalni domet. Procesi punjenja mogu se praktično kontrolirati i procijeniti putem aplikacije i na mreži. Aplikacije razvijamo kao posebno prilagođena rješenja za svakog individualno ukoliko postoji potreba.

KontaktiRezervirajte vaš termin savjetovanja glede elektromobilnosti i obnovljivih vrsta energije.

Flota Energy d.o.o.

Ulica Ljudevita Posavskog 43
10360 Sesvete, Hrvatska

Pratite nas
Budućnost je tu,
priključite se i vi!

Kontaktirajte nas